Restpartij metselstenen

Ruime keuze voor een restpartij metselstenen

Het is lang niet altijd eenvoudig om de juiste kleur steen te vinden die bij uw huis past. Dat ontdekt u al snel als u bezig bent met een uitbouw of renovatie van uw woning. De kleur, structuur en vorm moeten allemaal op elkaar aansluiten. Heeft u een kleine hoeveelheid stenen nodig? Dan hebben wij wellicht de perfecte restpartij metselstenen voor uw project!

Voordeel van een restpartij metselstenen

Iedere partij stenen is anders. Lees eens hoe bakstenen worden gemaakt. Daarin omschrijven we ook waarom metselstenen telkens anders zijn. Heeft u een bestaand huis en wilt u een uitbouw of een stenen schuur in uw tuin? Dan is het wel zo fraai als de gebruikte stenen overeenkomen met de stenen van uw woning. Zo vormt uw pand nog altijd één geheel, ondanks het nieuwe deel. Zo kunt u een restpartij stenen perfect gebruiken als renovatiesteen. Hoewel kleurverschillen altijd kunnen voorkomen, kunt u er alles aan doen om het verschil te minimaliseren.
Vind u bij ons standaard assortiment niet de geschikte kleur, of heeft u een kleinere hoeveelheid stenen nodig? Dan is een restpartij stenen dé oplossing voor u!

Onzichtbaar metselwerk

Het kan ook zijn dat een deel van uw stenen niet zichbaar is, omdat ze dient als fundering voor uw constructie. Ook in dat geval kunt u heel praktisch kiezen voor een restpartij metselstenen. Het maakt niet uit hoe de stenen er uitzien en eerlijk gezegd zou het een gemiste kans zijn als u geen stenen gebruikt die een stuk goedkoper zijn dan metselstenen uit onze reguliere collectie.

Stenen overschilderen of stuken

Datzelfde gaat op voor wanneer u uw woning schildert of afwerkt met een stuclaag. Ook in die situatie maakt de kleur niet zo veel uit, maar is de uitstraling en structuur van de steen veel belangrijker. Ook hier kunt u profiteren van een kleinere hoeveelheid stenen die misschien qua kleur niet aansluit op uw woning, maar op het gebied van vorm en uitstraling perfect aansluit bij de bestaande stenen.